Gnkwmw7ntykp0nrpb493

Μάθε απλικέ στη ραπτομηχανή σου

Το πρώτο online mini σεμινάριο απλικέ για αρχάριους στα Ελληνικά από το Ftiaxto.gr

Νιώθεις οτι έχεις κατακτήσει την ραπτομηχανή σου και ξέρεις να την χειρίζεσαι καλά, αλλά θέλεις να προχωρήσεις και σε λίγο πιο πολύπλοκες τεχνικές; Τότε μπορείς να ξεκινήσεις με το απλικέ!

Το μίνι online σεμινάριο ραπτικής "Μάθε απλικέ στη ραπτομηχανή σου" έχει φτιαχτεί για σένα.

Τώρα μπορείς από την άνεση του σπιτιού σου να παρακολουθήσεις το video με την αναλυτική παρουσίαση της τεχνικής του απλικέ και να κάνεις εξάσκηση με το αρχείο των σχεδίων που έχουμε φτιάξει για σένα.

Το "Μάθε απλικέ στη ραπτομηχανή σου" περιλαμβάνει:

  • Βίντεο διάρκειας περίπου 20 λεπτών με αναλυτική παρουσίαση 3 τρόπων εφαρμογής απλικέ στη ραπτομηχανή
  • Αρχεία με σχέδια απλικέ (γράμματα στα Ελληνικά, αριθμοί, διακοσμητικά σχέδια κτλ), τα οποία μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και να χρησιμοποιήσεις σαν πατρόν για να κάνεις απλικέ στις δημιουργίες σου.
  • Αρχείο με συμβουλές για να πετύχεις το καλύτερο απλικέ.

Το "Μάθε απλικέ στη ραπτομηχανή σου" αποτελεί μέρος του σεμιναρίου "Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου", το οποίο πωλείται μεμονωμένα για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τις τεχνικές: Στριφώματα και τοποθέτηση Φερμουάρ (έρχονται σύντομα!).


Ξεκίνα τώρα!Ποιες είμαστε

Η μια κόβει και η άλλη ράβει. Κυριολεκτικά.

Το κοινό μας ταξίδι στον κόσμο της χειροτεχνίας ξεκίνησε το 2007 με τη δημιουργία του Ftiaxto.gr. Από τότε σκοπός μας είναι να μοιραζόμαστε τη χαρά της δημιουργίας, κάνοντας ακόμη και τις πιο δύσκολες τεχνικές να φαίνονται απλές.

Αυτό το κάνουμε είτε μέσα από τα video και τα βήμα βήμα projects που ανεβάζουμε στο Ftiaxto.gr, είτε μέσα από τα σεμινάρια που κατά καιρούς διοργανώνουμε.

Η ραπτική ήταν πάντα ένα από τα κοινά, αγαπημένα μας θέματα. Η σχέση της μιας (Βάλια) με την ραπτομηχανή ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια, ενώ η άλλη (Ελίνα) κόλλησε το μικρόβιο, λίγο αργότερα.

Και οι δύο αγαπάμε την ραπτική και στεναχωριόμαστε που υπάρχει κόσμος που θέλει να ράψει, αλλά του φαίνεται βουνό.

Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε το online σεμινάριο «Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου». Για να δώσουν την ευκαιρία σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο να μάθει να ράβει εύκολα και απλά, από την άνεση του δικού του σπιτιού και στον δικό του χρόνο.

Συχνές ερωτήσεις


Πώς παρακολουθώ το σεμινάριο; Δεν καταλαβαίνω...
Το "Πώς να κάνεις απλικέ στη ραπτομηχανή σου" αποτελείται από ένα βίντεο που μπορείς να παρακολουθήσεις από τον υπολογιστή σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδεθείς στο internet και να επιλέξεις το βίντεο για να το δεις. Μαζί με το video θα βρεις και χρήσιμα αρχεία που μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου.
Πότε ξεκινάει το σεμινάριο και πότε τελειώνει;
Το σεμινάριο είναι ήδη online και δεν τελειώνει ποτέ. Είναι διαθέσιμο για σένα όποτε θέλεις, Μπορείς να επιστρέφεις και να βλέπεις το βίντεο που θέλεις ανά πάσα στιγμή!
Για πόσο καιρό έχω πρόσβαση στο σεμινάριο;
Πως σου ακούγεται το για πάντα; Μετά την αγορά έχεις απεριόριστη πρόσβαση στο σεμινάριο για όσο καιρό θέλεις και σε όλες σου τις συσκευές. Αρκεί να έχεις σύνδεση στο internet.
Γιατί το χρεώνετε βρε κορίτσια;
Εάν μας ξέρεις από παλιά θα έχεις καταλάβει οτι πιστεύουμε απόλυτα στην δωρεάν διανομή της γνώσης. Γι' αυτό και το ftiaxto.gr αποτελείται αποκλειστικά από δωρεάν projects και βήμα βήμα οδηγίες για να φτιάξεις ένα σωρό πράγματα, καθώς και άρθρα με πληροφορίες για διαφορετικές τέχνες. Το "Πώς να κάνεις απλικέ στη ραπτομηχανή σου" είναι κάτι άλλο: είναι ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο. Όπως θα πλήρωνες για να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ραπτικής σε κάποιο εργαστήριο, έτσι θα χρειαστεί να πληρώσεις και για αυτό. Έχουμε βάλει πολύ προσωπική δουλειά σε όλο αυτό και πιστεύουμε πραγματικά οτι τα χρήματα που θα πληρώσεις είναι λίγα αναλογικά με το πόσα πράγματα θα πάρεις από εμάς!
Θα χρειαστώ απόδειξη/ τιμολόγιο. Τι κάνω;
Η τιμολόγηση του σεμιναρίου γίνεται μέσω της πλατφόρμας Teachable που φιλοξενεί το σεμινάριό μας, οπότε με την εγγραφή σου θα λάβεις ένα email με την απόδειξη αγοράς σου. Εάν θέλεις τιμολόγιο θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί μας στο seminars@ftiaxto.gr ΠΡΙΝ κάνεις την αγορά!
Δεν έχω πιστωτική κάρτα. Πώς αλλιώς μπορώ να αγοράσω το σεμινάριο;
Εάν δεν έχεις πιστωτική κάρτα και θέλεις να αγοράσεις το σεμινάριο, μπορείς να κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό 6041-136486-888 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε όνομα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΚΟΥ) - IBAN: GR78 0171 0410 0060 4113 6486 888. Εάν κάνεις έμβασμα από άλλη τράπεζα προσθέτεις 4 ευρώ στο ποσό για τα έξοδα εμβάσματος. Το κόστος του σεμιναρίου με ΦΠΑ είναι 15 ευρώ.​ Επίσης, μπορείς να πληρώσεις με paypal στην διεύθυνση info@ftiaxto.gr. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να μας στείλεις την απόδειξη πληρωμής στο seminars@ftiaxto.gr για να σου δώσουμε πρόσβαση στο σεμινάριο.
Θα πάρω κάποιο πιστοποιητικό παρακολούθησης στο τέλος;
Δυστυχώς δεν μπορούμε να σου δώσουμε πιστοποιητικό παρακολούθησης, μιας και δεν είμαστε σπίτι σου για να δούμε εάν πραγματικά ολοκλήρωσες το σεμινάριο. Εάν θέλεις κάτι αναμνηστικό, τότε πολύ ευχαρίστως να σου στείλουμε κάτι..
Εάν έχω απορίες που θα σας βρώ;
Για οποιαδήποτε απορία για το σεμινάριο μπορείς να μας στείλεις ένα email στο seminars@ftiaxto.gr.
Τι διαφορά έχει αυτό το σεμινάριο από το "Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου";
Το "Πώς να κάνεις απλικέ στη ραπτομηχανή σου" είναι κομμάτι του σεμιναρίου "Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου, το οποίο ξεχωρίσαμε για όσους ξέρουν από ραπτομηχανή, αλλά θέλουν να μάθουν απλικέ.
Εάν αγοράσω το "Πώς να κάνω απλικέ στη ραπτομηχανή" μπορώ μετά να κάνω αναβάθμιση και να πάρω το "Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου";
Δυστυχώς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Εάν έχεις αγοράσει χώρια κάποια τεχνική και θέλεις να αγοράσεις το ολοκληρωμένο σεμινάριο "Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου" θα πρέπει να αγοράσεις το σεμινάριο κανονικά.

Ξεκίνα τώρα!Αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα ή χρειάζεσαι τιμολόγιο μπορείς να κάνεις κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΚΟΥ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR78 0171 0410 0060 4113 6486 888
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6041-136486-888

Εάν κάνεις έμβασμα από άλλη τράπεζα προσθέτεις 4 ευρώ στο ποσό για τα έξοδα εμβάσματος. Το κόστος του σεμιναρίου με ΦΠΑ είναι 15 ευρώ.

Επίσης, μπορείς να πληρώσεις με paypal στην διεύθυνση info@ftiaxto.gr. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να μας στείλεις την απόδειξη πληρωμής στο seminars@ftiaxto.gr για να σου δώσουμε πρόσβαση στο σεμινάριο.